Over ons

Wat wij doen voor u
Op woningverzekeraars.nl heeft u de mogelijkheid om woonverzekeringen met elkaar te vergelijken. U krijgt direct een overzicht van woonverzekeringen te zien. Zodra u uw keuze heeft gemaakt, heeft u de mogelijkheid om de verzekering op de website van de verzekeraar af te sluiten. Wij geven u hierbij geen persoonlijk advies (execution-only). U bepaalt zelf van welke aanbieder u meer informatie wilt hebben en of u doorverwezen wilt worden naar een bepaalde aanbieder.

Volledigheid
Beperkende productvoorwaarden en dienstverlening kunnen een rol spelen bij de keuze een verzekeraar in het overzicht op te nemen. In het overzicht kunt u verzekeringen vergelijken van verzekeraars die met een 6.7 of hoger zijn beoordeeld en waar woningverzekeraars.nl bij is aangesloten via een affiliate programma.

Vergelijken woonverzekeringen
U krijgt direct een overzicht te zien van woonverzekeringen met relevante beoordelingen, nieuwsberichten en andere informatie. Beoordelingen van de verzekeraars zijn afkomstig van o.a. onafhankelijke onderzoeken, rapportcijfers en polisvoorwaarden en zijn bedoeld om de bezoekers te helpen in het vergelijkingsproces.
Wanneer u vervolgens klikt op “bereken uw premie” wordt u doorverwezen naar de verzekeraar.

Wat is het verdienmodel van woningverzekeraars.nl
Woningverzekeraars.nl ontvangt per afgesloten verzekering een vergoeding van de aanbieder. Deze vergoeding maakt het mogelijk dat wij onze diensten kosteloos kunnen aanbieden.